Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги ще пътувам из европата след месец... маршрута е Сърбия-Унгария-Австрия-Швейцария-Италия (музейте на Алфа, Ферари и Ламбо)-Хърватска-Сърбия и обратно тука - общо 4300км по официалните магистрали..
    Въпросите: има ли забрана в някоя от тези държави за движение с ксенони (НЕфабрични) и къде не мога да си ползвам радар детектора?

@Добавяйте какво има да се гледа там (освен официалните забележителности - не държа на музей ) или каквото се сетите като съвети, забрани и т.н....
    Возя се с 159 1.9 JTDm 150
    Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

• музей на Алфа вече няма
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Снимка нямам в момента но утре ще кача.
        Значи да уточниме...кожата е незаменимо допълнение към всеки автомобил еле па за 166 .. точка
        Платненката е възможно най-евтиното решение,грозно протъркано,накъсано,лекьосано,миризливо,раздърпано ,намачкано,насрано,евтино,евтинджийско,компромисно да повториме евтинджийско,каруцарско и така нататък.Каквото и да правиш,колкото и да го пазиш...винаги е раздърпано и мръсно.И не на последно място раздърпано и мръсно.
        Кожата е кожа веднъж!
        Тъпизмите относно това че лятото било горещо и като се качиш с банските парело...или че зимата било студено са тъпизмите на хора които или не са имали възможност или са ненормални да твърдят подобни неща.
        Ауу да не говориме за плюша.

П.П Сега ако става дума за 166-ца която седи пред блока и се качва шофер в нея само за 4-те почивни дни или събота и неделя до молчето,и е сам..и няма деца..и не качва никои...и не пуши..и не пие кафе..и не му пука за раздърпания и мръсен салон,то платненката е за него.

бе тука мога да поспоря малко, особенно за лятото, квото и да сложиш кожата си е кожа и спарва, зимата като си пусна подгрева и докато почистя колата не усещам студ ама лятото няма начин, ташаците се върят
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Хахаха не влизай в спор, че он как се пали...
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
          Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Comment

• напротив...аз съм спокоен човек
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Позволете ми, ей така понеделнишки да ви занимая. Ако някой не е виждал Алфа Ромео 166 , 2003 преди лифта, 2.4 JTD, която в момента се продава за 40 000 лева- да заповяда. Не знам да се смея ли, да плача ли ?

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=207523967
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Луда работа наистина... а аз ако ти кажа че познавам човек които ако му хареса колата веднага би я платил ще ми повярваш ли ?
                5 Ланчии зад гърба си!
                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                  Луда работа наистина... а аз ако ти кажа че познавам човек които ако му хареса колата веднага би я платил ще ми повярваш ли ?
                  Едва ли.... ще я хареса!

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                    Позволете ми, ей така понеделнишки да ви занимая. Ако някой не е виждал Алфа Ромео 166 , 2003 преди лифта, 2.4 JTD, която в момента се продава за 40 000 лева- да заповяда. Не знам да се смея ли, да плача ли ?

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=207523967
                    Нищо чудно. Това е истинска реална цена за 166-ца от 2003 година....Добре, че по принцип ги продават доста под себестойността им, че да си ги позволим..
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                      Луда работа наистина... а аз ако ти кажа че познавам човек които ако му хареса колата веднага би я платил ще ми повярваш ли ?
                      Трудно ми е да повярвам. Аз, лично за тези пари, макар много да си обичам 166-цата, веднага ще си взема 159 TI или най-малкото ще търся 166 лифт, и то от тези с шитите табла.
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• ако колата е на тези км нормално!
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Според мен цената е 1990 euro, просто е чукнал една нула в повече, случва се понякога!
                          Вероятно е някой албански джанбазин като гледам качеството и броя на снимките, а и сигурно не знае как да си редактира обявата!
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 15:33.

Comment

• Ако се е надрусал.
                            166 2.4JTD-00г.

Comment

• За да не пускам нова тема ползвам общата и искам да питам. Предстои ми смяна на ангренажен комплект да го кажем. Какво аджеба влиза в него. Отвън съм сменил двете ролки и пистовия ремък преди около ...... нямат 750 км., водната помпа е в прилично състояние. Отвътре какво има............

Поздрави.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Водната помпа даже и да е в прилично състояние - пак ще я сменят. Иначе няма да ти дадът гаранция. Освен нея се сменят ангренажа, ремъкът на балансиращите валове обтяжна ролка и мисля още една имаше. Тотал с трудът около 540лв.
                                Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                                Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                                "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                                When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Working...
                                X